Isnin, 31 Oktober 2011

2nd sesion @ Menara TM

Assalammuaikum..
Hemmm hari yang di tunggu pun tiba, maka harini 28/10/2011 kami akan mengikuti rombongan Cik Kiah ke menara rebung aka Menara TM untuk menghadiri sesi ke2 bagi menyertai pertandingan 14-days-weight-loss-program...

inilah diantara peserta yang akan ke menara TM.... wow teruja tul dah lama kija sini ni tapi 1st time naik bus MMU.

Beratur sambil menunggu giliran untuk dikira BMI.




Belum apa2 cari makanan dulu, nasib baik ader low fat cereal yang di sponser oleh nestle


Sebelum taklimat sempat berposing


Penerangan diberikan, banyak juga input yang kami dapat setelah menghadiri ceramah tersebut.
Dalam penerangan tersebut macam x percaya jer, kalau kita makan nasi lemak bersamaan kita kena berArobik selama 3 jam barulah kalori kita terbakar sepenuhnya.
 Diharap dapatlah mengikut rutin harian yang macan ni... he he he


Setelah sesi penerangan kami kena belajar cara senaman supaya badan tidaklah terkejut bila berdiet

Trainer menerangkan cara yang boleh kita buat

Sebelum balik dapatlah kami belakalan Cereal untuk 11 kali meal.. menyumbang juga...
Moga mama berjaya membuag lemak2 yang tidak sepatutnya dalam masa 14 hari yang ditetapkan ...

nukilan : Mama Sue

3 ulasan:

  1. waaaaaaaaaaaaa kalau makan nasi lemak kene senaman selama 3 jam? mak oiii pening da umi huhuhu ..:(. Tapi nasi lemak tu sedap sangat ..


    Best info ni hihi

    BalasPadam
  2. wah...rajin bersenam untuk kesihatan yer...

    BalasPadam
  3. Sebenarnya dah bertahun x bersenam... ni baru nak start balik, habis sengal2 satu badan...lepas warm up. just mencuba untuk menurunkan berat badan dan membuang lemak yang berlebihan

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini