Sabtu, 26 November 2011

Bunkface di bumi Cyber

Nak cerita panjang pun tak reti sangat tapi kira macam promosi TM untuk Unifi jugak la.. so dia ada buat siri jelajahan dan salah satu lokasi di MMU pada khamis lalu... Dan Artis yang hadir untuk mejayakan program tu ialah Bunkface...

Diorang ada la buat konsert dalam hampir sejam kot dalam cuaca yang panas terik sebab buatnya pukul 12-1 ptg... mahu tak mencacak matahari atas kepala... heee3x... So .... Kita layan gambar je la di sana...Tak tahan panas terik matahari dahh...

Diorang buat konsert ni di hadapan stadium MMU yang berhampiran dengan kolam renang....





Nak cerita kami ni jahil muzik.... tapi bila benda ni dah berlaku depan tempat kami berkerja hari2x... jadi kami snap...juga... gitulah ceritanya... heeee3x

Oh yee... petang ni marilah kita sama2x membaca Doa awal tahun dah Akhir tahun hijrah.... semoga kita semua mendapat keberkatan di Dunia dan Akhirat....... aminnnn


6 ulasan:

  1. Salam Kazman,

    La...kesiannya...awat depa ni dok nyanyi tengah panas tu...ish.ish...tak sakit kepala ka..ya sama2 lah kita membaca doa ni semoga allah merahmati kita..

    BalasPadam
  2. kak ros- dah jadualnya tengahari... tu yg panas terik tu...tapi student ramai menunggu...

    khairul & cemomoi - kita ni di besarkan zaman search dgn wing...heee3x... tu yg tak de sign autograf...

    belalang - memang tak de stage... macam live band la gitu....

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini