Khamis, 17 November 2011

Kari Kepala Ikan di Uptown Damansara

Malam yang lepas rumah kami kehabisan gas dapur memasak.... Maka secara rasminya isteriku tutup dapur untuk seketika... Apa lagi... terpengaruh dengan membaca blog rakan-rakan di alam maya tetiba teringat Kari kepala ikan merah... Pikir punya pikir kami sepakat untuk ke Damansara Uptown untuk menjamu selera di sana. Seterusnya.... aku juga yang kena redah memandu di jalan jem di Highway LDP dari Cyberjaya ke Damansara menuju ke sana selepas pulang dari kerja. 

Inilah menu kami pada malam ini

Bergambar sambil menunggu hidangan yang di pesan sampai


Ini orang kalau aiskrim menu wajib....


Gerai yang terdapat di sini

Orang yang datang menjamu selera di sini
Suasana di Uptown Damansara


22 ulasan:

  1. oh.. sedap nya... tp me tgh diet lah... mlm2 tak mo mkn.. kikikikiki

    BalasPadam
  2. Alamak ..umi lapa la tengok kari ikan ..hrmm petang ni nak buat la huhu ..sedapnya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    piwett bang sis .. dah tukar header ye :). cantik2

    BalasPadam
  3. best kan kalau tong gas abis selalu...

    BalasPadam
  4. wow..sedap kari kepala ikan tu..teringin nak makan pulak..

    BalasPadam
  5. Memang sedap...dari kami zaman bercinta sampai anak 3 kami makan kepala ikan di sini bila teringin nak makan kari kepala ikan...

    BalasPadam
  6. sesekali makan diluar pun best! bagi isteri kita rehat masak...

    BalasPadam
  7. betul tu... sekali diorang balun makan sampai kenyang tinggal si suami memandu pulang sensorang layan diri....heeee3x

    BalasPadam
  8. Salam kenal.. terima kasih singgah dan follow blog Queen... singgah di sini dan follow kembali.. comel je anak buat peace 3 jari tu.. :)

    BalasPadam
  9. sedapnya kari kepala ikan merah.. dah lama x makan..

    BalasPadam
  10. Salam kazman,

    tak pa la kan Kazman...sekali sekala ja....untung jugak gas habis ni kan,boleh makan sedap2....bestnya ais krim tu....

    BalasPadam
  11. yang tepi tu otak2 kan...dah lama tak makan...huhu

    BalasPadam
  12. Tapi yang kami perasan kan kalau habis gas lepas tu order baru mesti harga gas setong berubah naik... sampai la ni dah RM30.50 setong dah untuk 14 kg.... Semuanya naik kann!!!...semoga semua pembaca di naikkan rezeki jua... aminnn...

    BalasPadam
  13. wah,mmg terliur tgok..kari kesukaan saya tu..terbaiklah..untung juga gas habis..

    BalasPadam
  14. haaa3x...gas masak habis memang banyak yg untung...tokey gas pun untung... anak binik lagi untung... kedai makan lagi double untung...

    BalasPadam
  15. Sedapnye nengok eskrem tue....

    BalasPadam
  16. itu aiskrim merangkap ABC Air Batu Campur...heeee3x

    BalasPadam
  17. ABC tu memang wajib order...haaa3x

    BalasPadam
  18. dekat uptown dmnsara ? so suwit ~~ bleh la nn dtang singgah mkn kat stu kann ?? hehhee

    BalasPadam
  19. kat mana eyh tempat dia ? mcm tingin plak

    BalasPadam
  20. Naurah & c'axoera - ni kat Uptown Damansara.... situ memang sentiasa ramai pengunjung...

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini