Sabtu, 17 Disember 2011

Cuti2 Malaysia Versi 2 2011 KLCC

Seterusnya kami bawa abang kami bersiar- siar di KLCC... Jom kita tengok apa yang ada di sana....

Berlatarbelakang Mesjid KLCC


Permata hati kami.

Kakak ipar kami bersama anaknya

Teletah adam nak berjalan atas longkang
hajat dihati nak pergo Petrosains yang berada di suria KLCC tapi semapai disana Tiket pulak habis. Nasib baik ada pameran "Street Smart Lesson for Life" terubat jugalah hati budak2 yang x dapat masuk petrosains. Mungkin kalau ada kesempatan cuti yang lain pulak leh pergi sana atau leh gi Aquaria.


Dalam Street Smart KLCC

Adam sempat bergambar dengan salah satu ikon "street Smart"

Dalam Street Smart KLCC

Anak2 boleh belajar memandu dalam Street Smart KLCC 


Papan tanda dalam Street Smart KLCC

Dalam Street Smart KLCC

Di hadapan Street Smart KLCC
Selepas berjalan didalam bangunan KLCC kami sempat menyinggah taman permainan yang berada diluar KLCC. Begitu besar kawasamn Play ground yang disediakan untuk beriadah. Main sampai puas...
Taman permainan KLCC

Taman permainan KLCC

Taman permainan KLCC

Taman permainan KLCC

Taman permainan KLCC menyediakan kemudahan tandas dan tempat menyalin pakaian.

Kolam renang KLCC juga disediakan untuk kanak2 free lagi tu....

Taman permainan KLCC

Perjalanan Pulang dari KLCC
Sudah sampai masa untuk pulang dan kami akan singgah sebentar di Kajang untuk menjasu selera sebelum keluarga kami pulang semula ke Johor.





8 ulasan:

  1. dah lama tak ke KLCC..hee

    dl rajin juga..setahun dah kot..haha..;p

    seronok bw budak2 kan...

    BalasPadam
  2. ad jgk g klcc tp urusan kerje...
    x sempat pn nk bjalan mcm ni...lg pn fmly sy kt kg hehehe :)

    BalasPadam
  3. eh bro..nanti klu aku p KL..leh kita jumpak kot ?

    BalasPadam
  4. bestla jadi tourist guide...

    BalasPadam
  5. time cuti sekolah je la leh jenjalan..:)

    BalasPadam
  6. khairul - insyallah boleh jumpa... call jee aku guna no hp dalam facebook aku tu... apa2x kes pun call laa...

    BalasPadam
  7. teringin nak bawak anak2 g aquaria kt klcc=)
    wah seronok nampak anak2 tuh=)

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini