Isnin, 30 Januari 2012

Sekadar renungan untuk iktibar

Dah berhari sibuk buat report performance untuk kerja selama setahun... kira macam KRA la jugak... kalau tak buat nanti tak dapat bonos dan naik pangkat la pulak... so nak taip bebanyak pun tak sempat ... jadi kita sama-sama renungkan pengajaran dari gambar di bawah ini....





5 ulasan:

  1. hehe, ada jugak ye sampai buat note...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la... jgn kata orang lain... kami pun kenkadang menekan juga... heee3x

      Padam
  2. salam Kazman & Sue,

    Betoi jugak la kan Kazman....sapa yang nak beli pisang yang dah lembik kan...tak kan lah time orang dok picit pisang tu kita nak pi marah kan dia....elok la tuan kedai tu letakkan papan tanda kat situ...

    Patutnya kita yang nak beli ni lah yang kena pikir....

    Lepas ni Kak Ros pun nak kena beringat...kadang2 jadi jugak macam tu...kesian kat toke kedai tu kan.....Panjang sungguh mintak tolongnya tu....

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini