Khamis, 5 Januari 2012

Tinggal beberapa hari aku bersamanya....

WKA 4974...... Hanya tinggal beberapa hari lagi sahaja aku bersamanya.... Kenangan terindah akan tetap kami sekeluarga bawa sampai bila-bila.... Jasamu akan kami kenang buat selama-lamanya... Khidmat mu sungguh cemerlang ketika bersama kami yang sesuai dengan nama mu WAJA. Semoga Dikau berjumpa dengan tuan yang lebih baik memeliharamu selamanya......
WKA 4974

Syafiq dan syafiqah berposing....

Kerana anak-anak ku yang semakin membesar ku lepaskan
WKA 4974 pergi bersama tuan yang baru....

Kami sekeluarga ucapkan selamat datang kepadamu....




21 ulasan:

  1. Wah! ini sudah kes tak setia, berpaling tadah, hahahahah....pastinya ia meninggal memori yang indah kan? syok la anak-anak dapat naik keter baru, lebih selesa.

    BalasPadam
  2. best dapat upgrade avanza....
    takut nak ambik imported car... takut servis caj mahal... kami pilih ALZA jer...

    BalasPadam
  3. ada keta baru lagi sakan la berjln2 bro..mai la penang

    BalasPadam
  4. emma - bukan tak setia tapi nak carikan keter ni dengan tuan yg lebih baik dari kami menjaganya... heeee3x

    Roslanputra - ha'ah... betul tu...

    BalasPadam
  5. khairul - nanti aku turun penang tolong aku cari kedai makan nasik kandar power yeee...

    BalasPadam
  6. Bestnya beli keta baru. Ngape tak simpan 2-2 keta je. Hehehe.

    BalasPadam
  7. wah bestnya bli kereta baru.. :)

    BalasPadam
  8. anak2 lag seronok...
    dptlah depa tukar posisi tempat duduk nanti..
    jap depan..jap belakang

    BalasPadam
  9. lydsunshine - kalau ambik kedua2nya takut tak terjaga... susah kalau bermadu ni... haaa3x

    nurulhaniff - anak2 lagi seronok... mak dgn abah dia yg mengalah.... heee3x

    anim - tu laa... masa pi memilih keter pun diorang yg test keter tu depan belakang... pening je tgk gelagat diorang...

    BalasPadam
  10. Uii.. sedih tau nak berpisah ngan kereta lama. maklum ler, banyak jasa dia pada kita dan kita jaga dia dengan baik. Ntah dengan org baru nanti, ntah dia boleh jaga kereta tu macam kita jaga ke tak.

    Tapi org kata life must goes on. Tak de benda yang kekal. Kalau boleh kita nak yang bertambah baik kan?. Lama-lama ilang la sedih tu.

    BalasPadam
  11. yayyy dapat kereta baru ..hrmmm kalau umi pun rasa sedih ..sebab terasa dia bernyawa ...walaupun kereta abang tu hanya mesin ..tapi kadang2 kita dapat rasakan ianya hidup ..


    harap die jumpa tuan yang baik dan selalu jaga die dengan baik ..amin ..


    selamat datang kereta baru banag and sis sue ..chak!

    BalasPadam
  12. Biasalah..Bila keperluan diperlukan maka akan ada pembaharuan..

    salam perkenalan: http://adando.blogspot.com

    BalasPadam
  13. takpe waja pun taknak dimadukan tu...dia nak carik owang lain pulak...hihihh

    BalasPadam
  14. nazri & umi - harap bertemu tuan yg lebih baik menjaganya...

    Daddy - salam kenal juga dari kami sekeluarga...

    BalasPadam
  15. tiba2 sedih baca entry ni sebab kereta akt umah ciktikah pun lama dh berjasa :(

    BalasPadam
  16. banyak berjasa tu, tinggal syg, tinggallah pujaan

    BalasPadam
  17. cik tikah & ikatankasihku - sedih bila berpisah...

    BalasPadam
  18. ada kereta baru untuk terus berbakti... dalam kesedihan ada kegembiraan...

    BalasPadam
  19. Tahniah kereta baru..
    Tapi lawa ler waja tu..sayang jual ....huhuh

    BalasPadam
  20. hanis - sedih berpisah tapi gembira menanti ahli keluaraga ( avanza ) baru.... heeee3x

    habif - tu laa... harap dia berjumpa dengan tuan yang lebih baik memeliharanya....

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini