Isnin, 26 Mac 2012

Projek 100 Bloggers



Hari ini kami nak sharing dengan pembaca semua untuk joint projek 100 blogger ni... mana tahu kalau boleh menambah jumlah traffic dan pendapatan melalui penajaan... tak rugi kalau mencuba....dan yang penting nawaitu kita untuk menyokong di antara kalangan blogger juga. Kan kita memang di galakkan tolong menolong..... Tapi yang pasti ni dah kali ke berapa agaknya menjointkan diri dalam satu-satu kempen...





Peraturan untuk menyertai Projek 100 Bloggers ini adalah :-
  • 100 blog Malaysia dan pemiliknya warganegara Malaysia.
  •  Blog yang mempunyai trafik dalam 500 uv dan keatas dalam sehari. (bukti statistik blog amat diperlukan) 
  • Blog berbahasa melayu atau english. 
  • Blog yang berkualiti (bukan copy paste & setiap post mendapat feedback yang menggalakan dari pembaca). 
  • Seminggu sekurang-kurangnya 4 kali blog di update. 
  • Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan. 
  • Dan sanggup memberi komitment dalam menjaya Projek 100 Bloggers.
Dan yang penting sekali kita promote Projek 100 Bloggers ini dalam blog kita dan kemudian kita letakkan link ke entri beliau dan link untuk pendaftaran seperti di bawah ini :

Sebenarnya kami rasa kami pun macam tak cukup untuk syarat ke dua tu... tapi kami cuba juga.... sekurang-kurangnya dapat la menambahkan lagi kenalan antara blog... dan juga menyokong blogger  Broframestone

Jom la kita Joint.......

14 ulasan:

  1. blog saya rasa tak tersenarai seperti yg dikehendaki... huhuhu

    BalasPadam
  2. 500 uv sehari huhu... macam tak layak je...

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. tak pee... walau tak sampai 500uv tapi ramai yang klikkan iklan nuffnug pun dah bersyukur kan... macam beri hadiah tanpa orang sedari....

      Padam
  4. lia pun tak layan le.. huhu :)

    BalasPadam
  5. rasanya, mcm tak layakla..tak cukup syarat.. btw, gud luck ye..

    BalasPadam
  6. kazman, lama tak BW krn tak sihat..terkejut lihat blog sudah berubah rupa. ceria sangat2..congrats

    BalasPadam
    Balasan
    1. semoga kak anim sihat selalu.... kami seronok tengok blog kak anim yang suka update mengenai telitah anak2x murid tu....

      Padam
  7. Ooo... segmen ni ada nampak ari tu dlm blog KakInaKL. Terus je rasa mcm tak layak, so buat tak tau je le.. Good luck utk menara kehidupan.

    BalasPadam
  8. Huhu ..umi tak layak kalau nak join uuu ..tapi trm kasih bang n sis sebab share kan dengan kami ..best jugak projek blog mcm ni kan?

    BalasPadam
  9. dengar cerita dapat approve join projek ni... btl ke? hehe congrats :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. belum tahu lagi.... masuk suka2x aje.... kalau ada peluang untuk bekerjasama saya terima laa...

      Padam

Terdapat ralat dalam alat ini