Isnin, 23 April 2012

Jom Mengeteh...

Punya la sibuk kerja hari ni..... dah le hari isnin ni biasanya susah nak dapat mood....so bila dah letih kerja ni petang2x sedap jugak pekena kopi secawan sambil berehat... 


Gitu la kerja seharian yang tak akan habis2x.... jom kita beehattt........Sambil berehat tu kan... layan la power root..kot2x dapat jadi jutawan ke apa manalah kita tahu kan... haaa3x...


Kalau la aku dapat hadiah kereta ni... peerghhh... meriah hidup.... Tak pun tetiba pulak jadi jutawan power root... lagi giler aku terduduk kat kerusi kerja aku ni.... haaa3x... punya la kuat berangan aku ni....

p/s : Agak2x kan... kalau nkorang jadi jutawan nkorang nak buat apa yeee?????





14 ulasan:

  1. tiba2 rasa nk minum nescafe jugak.. hujan2 nih cecah ngan biskut kering memangsedap.. hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2x... memang best time hujan2x ni....

      Padam
  2. Wah ali cafe ..umi baca entri ni sambil emagine simbol tangan tu hihi ..umm sedap jugak kalau minum petang2 ni bang .. waa teringin sudah umi hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. berehat la dulu umi... kot sibuk buat persiapan kawin pun kena take time dulu.... haaa3x

      Padam
  3. sebut pasal mengeteh teringat kat ayah dan pak uda..diorang tu kalau sesekali jumpa mesti nak mengeteh kat kedai mamak..hehe :p

    BalasPadam
  4. hehhe... manatau kan..kalo dah rezeki, x kemana.. selamat mgeteh :-)

    BalasPadam
  5. kalo saya jadi jutawan,xyah wat keje goyang kaki,tiap jam update blog..hahahaha

    BalasPadam
  6. kazman_cerita benar ni sewaktu sy bertugas di s'gor pd 2008. ada sorang hamba Allah ni belilah berpeket2 power root(tin) ni dgn hasrat samalah..nak jadi JUTAWAN. alkisah, adalah terhenti jap dlm sebulan dua. bila dia menyambung minum semula stok di rumah..nak pengsan bila dilihatnya tin itu ialah tin yg diidam2kan. namun, kalau dah bukan rezeki dia, dlm tangan pun terlepas jugak. terduduk bila diamatinya, tarikhnya sudah LUPUT..beberapa hari sebelum itu. kecoh gak kg.rantau panjang tahun itu dgn cerita ini. sorry aaa....pjg lak comment i hr ni, hihi...

    BalasPadam
  7. hehe seronok kan berangan sambil minum kopi atau teh!

    BalasPadam
  8. klo jd jutawan sure x lena tdo..pikir psl cmne nk abiskn duit..hihi...rs klo idup sderhana lg bez..tp klo de peluang jd jutawang mmg nak!

    BalasPadam
  9. sedapnya...kalau kancil jadi jutawan...mahu melancong je

    BalasPadam
  10. camana nak join?? nak beli jgak laa... bagus tak minum kopi...
    risau nak minum kpoi 5 in 1/ 6 in 1/10 in 1... peg kesihatan kata ada macam2 kimia merbahaya... minum nescafe jer...

    BalasPadam
  11. ngeteh minum teh. Ni kopi ni. Jadi ngopi. Saya rasa boleh menang tu. InsyaAllah. Usaha gigih lagi ye.

    BalasPadam
  12. baca entri ini sambil minum nescafe...hehe~


    *kalau terjadi jutawan macam2 nak dibeli :D

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini