Khamis, 26 September 2013

Mahligai Kami Sudah Siap Akhirnya

Syukur alhamdulillah siap juga akhirnya rumah kami ni.... dua tahun setengah kami menunggu..... Pada 21 september kami dapat kunci rumah kami.... selesai sudah penantian selama ini...


 Sekarang ni kami nak renovate tambah dapur dulu.... nak besarkan ruang masak... biar selesa sikit si isteri menyediakan makanan untuk kami sekeluarga....


  Lepas ni leh la kami bersantai santai depan rumah... Syukur alhamdulillah selesai semuanya....


Semoga kebahagiaan terus menyinari kami sekeluarga.... aminnn..... 

15 ulasan:

  1. alhamdulillah syukur dah siap..selamat masuk rumah baru en kazman/pn sue

    BalasPadam
  2. wahhh tahniah kak...jgn lupa jemput kami bla buat kenduri pemanasan rumah nnt ye ;-)

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah.... penantian dah berakhir... best nyer dah ada mahligai sendiri :)

    BalasPadam
  4. kazman/sue, tahniah...lepas besarkan dapur, boleh buat kenduri masuk rumah. jangan lupa jemput saya, hee..

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah... dah dpt kunci rumah baru.. seronokkan nak masuk rumah baru...

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah.. dah siap mahligai idaman, best kan dapat duduk rumah sendiri, cantik rumah tu.

    BalasPadam
  7. assalamualaikum kazman n sue...tahniah akhirnya siap juga rumah yg diimpikn itu...:)

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah dah siap pon rumah.

    BalasPadam
  9. Seronok masuk rumah baru... tapi duit memang byk abis laaa... macam2 nak kena buat... lampu, renovate dll... tahniah...

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah tahniah.... semoga dengan rezeki dapat rumah ni menambahkan kecerian sekeluarga...

    BalasPadam
  11. wah rumah baru...tahniah...anyway..Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

    BalasPadam
  12. alhamdulillah..bestnye umah dh siapp..

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah cantik design rumah ni... nak tengok kat dalam..

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini