Jumaat, 25 Julai 2014

Dapat Duit Raya Dari Nuffnang Malaysia

Alhamdulillah.... Raya tahun ni dapat duit raya daripada Nuffnang Malaysia.... dah boleh claim dah.... seronoknyaa... walaupun tak seberapa tapi feel dia seronok sama macam seronok dapat duit raya jugaaaa... Kalau ikutkan duit iklan nuffnang ni kali ke 3 kami tuntut dan nanti akan diberi cek melalui pos. Lepas ni rajin la kami buka peti surat hari2x....

Khamis, 24 Julai 2014

Air Algerie hilang hubungan dengan pesawat AH5017

Ada lagi kapal terbang hilang sekarang ni. makin menjadi - jadi sudah sekarang ni.... dan yang terbaru pula adalah Syarikat penerbangan Air Algerie hari ini yang memaklumkan ia telah hilang hubungan dengan sebuah pesawat penumpang miliknya hampir sejam selepas ia berlepas dari Bukina Faso ke Algiers. Kapal terbang ni pernah dipakai Real Madrid antara tahun 2007 dan 2009 dan dikenali sebagai "La Saeta".


Jumaat, 30 Mei 2014

Kenangan Terindah Bersama Avanza

Banyak juga yang telah kami lalui bersama dengan kereta Toyota Avanza kami.... di saat ingin berpisah kereta ini seperti tahu akan kehilangan tuannya yang telah menjaganya selama ini. Jasamu akan kami kenang sampai bila-bila... Akhirnya kami jual juga di used car bandar Kajang. Kereta yang telah berjalan sejauh 168 ribu Kilometer ini telah jauh kami lalui bersama....

Khamis, 24 April 2014

Jadilah Ibu Yang Bahagia

Assalammualaikum...

Sudah sekian lama mama menyepi... tak tahu mana nak mulakan dulu... tiba2 terbaca artikal ni jadi mama kongsikan bersama buat renungan dan pelajaran dihari2 mendatang...



Jumaat, 14 Mac 2014

Jalan Jalan Tasik Kenyir

Sempena nak sambut birthday Adam kami plan nak bawa dia jenjalan ke negeri Terengganu.... Jauh jugak rupanya Tasik kenyir dari rumah kami ni... kami bertolak dari pkl 11 mlm dan sampai pukul 8 pagi... Tasik Kenyir juga merupakan destinasi pertama yang kami tuju. Tenang dan indah di waktu pagi di Jeti Gawi....
Terdapat ralat dalam alat ini