Khamis, 12 Oktober 2017

Jom Layan Sinopsis Bisik Pada Langit


Filem ni berlatar belakangkan sebuah keluarga yang terdiri dari emak, ayah, dua orang anak lelaki dan seorang anak perempuan. Yang sulung bernama Zaidi, yang kedua bernama Hajar (satu-satunya anak perempuan), dan yang bongsu bernama Iqram. Memandangkan Hajar ni seorang sahaja yang anak perempuan maka ayah dia menjaga Hajar dengan sesungguh hatinya sehinggalah menidakkan kebolehan yang ada pada kedua anak lelakinya. Seterusnya si Hajar pula bijak dan pandai lalu mendapat tawaran belajar ke Australia.



Jumaat, 30 September 2016

Cara untuk Set Jadual Servis Kereta Proton Inspira dan Mitsubishi Lancer

CARA BATALKAN PERINGATAN SERVIS AMARAN

 1. Hidupkan suis pencucuhan kepada "OFF".
 2. Dengan mengendalikan maklumat suis meter, tempoh amaran dipaparkan pada paparan maklumat yang pelbagai.
3. Tekan maklumat meter menukar sekali untuk 1,2 saat atau lebih. 
4. Perkhidmatan penunjuk berkelip peringatan. 
5. Walaupun peringatan perkhidmatan penunjuk berkelip, tekan maklumat meter menukar sekali untuk kurang daripada 1.2 saat.
 6. Penunjuk peringatan perkhidmatan dihidupkan, dan "CLEAR" dipaparkan pada paparan pelbagai maklumat untuk 3 saat. 
7. Selepas "CLEAR" dipaparkan selama 3 saat, tempoh amaran untuk kali seterusnya dipaparkan.

Isnin, 19 September 2016

Nuffnang Menjana Pendapatan Pasif Yang Berterusan


Nuffnang akan menjana Pendapatan Pasif yang berterusan walaupun kita telah berhenti seketika untuk menulisnya... Sehingga kini kami telah membuat beberapa kali pengeluaran untuk terus menikmati pulangan daripada penulisan yang diharapkan dapat memberi manfaat untuk sekelian pembaca.



Ahad, 22 Mac 2015

Layan aiskrim Magnum Cafe di Mid Valley

Sedap jugak layan aiskrim magnum kat sini walaupun harganya dari RM9.90 . Oleh kerana ingin merasa dan anak-anak pun dah kecur tengok aiskrim ni kan maka kita layankan aje la kehendak anak-anak ni.....

Ahad, 8 Mac 2015

Wall climbing di Urban Playz

Di Mid Valley Megamall ada satu lokasi sukan lasak, tempat yang mana anda boleh mencuba memanjat dinding. Ini bukan dinding biasa, tetapi sukan lasak 'wall climbing' di Urban Playz. Kalau nak cuba boleh ke Tingkat 3 Mid Valley Megamall berdekatan dengan GSC Mid Valley. Sempena hari jadi Adam kami bawalah anak-anak kami ke sini. Menarik juga tempat ni sambil layan anak-anak.

Kat bawah ini merupakan detik-detik dan gaya Adam memanjat.....

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.