Rabu, 24 Julai 2013

Budak Nak Masuk Sekolah...

Assalamualaikum....
Diam x dia tahun depan Adam akan ke pra sekolah.... Bagi sekolah Sk Cyberjaya tarikh tutup permohonan dibuka sehingga 30/8 ni.., mama malas nak kalut2 terus siapkan borang dan segala dokumen yang diperlukan...tapi yang kelakarnya bab menangkap gambar si adam.. biasanya free style. ni nk kena gambar pasport lak.. banyak lak gayanya...
Kepada ibubapa yang mempunyai anak umur 5&6 tahun pada 2014 bolehlah pergi kesekolah untuk membuat permohonan...







Setiap hari dia bertanya bila boleh ikut along dengan kakak pi sekolah baru.... Tak sabar betul dia nak menempuh alam persekolahan...



16 ulasan:

  1. macam2 gaya adam kan.. selamat bersekolah ye adam

    BalasPadam
  2. adam sekolah kat area mana thn depan?nama sekolah tue apa?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sk cyberjaya, kalau permohonan diluluskan.

      Padam
  3. excited nya adam nak pergi sekolah yer...bagus la adam ni

    BalasPadam
  4. tak sabar nak g sekolah, nak jumpa kawan2..nak beratur beli makanan kat kantin kan adam

    BalasPadam
  5. excited sggh ye..;-0


    p/s nk jemput tuan blog ni utk join GA simple sy ;-)

    BalasPadam
  6. pandai dia senyum.. comel je..

    BalasPadam
  7. comel jer gambar passport free style... best nyer adam dah nak masuk sekolah... sama la dgn Danish... hari2 duk cakap nak pergi school dgn abang dan kakak... nasib baik dapat tempat utk nursery sept ni :)

    BalasPadam
  8. macam2 gaya ye dia...cute sangat...Alhamdulillah dia excited nak g sekolah...jangan dia xmo sekolah je..

    BalasPadam
  9. comelnya amik gmbr paspot camtu. Mmg suci anak2 ni.

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jom ke blog saya pula.

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini