Jumaat, 25 Julai 2014

Dapat Duit Raya Dari Nuffnang Malaysia

Alhamdulillah.... Raya tahun ni dapat duit raya daripada Nuffnang Malaysia.... dah boleh claim dah.... seronoknyaa... walaupun tak seberapa tapi feel dia seronok sama macam seronok dapat duit raya jugaaaa... Kalau ikutkan duit iklan nuffnang ni kali ke 3 kami tuntut dan nanti akan diberi cek melalui pos. Lepas ni rajin la kami buka peti surat hari2x....


Harap kali ni dapat la seronok2x duit tu untuk pi makan kami sekeluarga.... biasa la kan... tapi nak tunggu sampai cek tu pon makan hari jugak tu nanti.... semoga membawa sinar harapan pada blog Menara Kehidupan untuk hari2x yang seterusnya....


 Habis sudah duit yang kami kumpul dalam akaun nuffnang Malaysia.... Maka bermula la episod untuk mengumpul kembali income dari iklan yang di paparkan dalam blog kami ini.... Jadi harap ringan2xkan lah jari untuk klik iklan yang terpapar di blog kami.... terima kasih semuaaaa....

7 ulasan:

  1. p/s
    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. AMPUN DAN MAAF ANDAI ADA TERKASAR BAHASA SEPANJANG PERKENALAN DAN PERSAHABATAN KITA MESKIPUN DI ALAM MAYA SAHAJA...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama la kami jua.... selamat hari raya dan maaf zahir batin...

      Padam
  2. Alhamdulillah...rezeki tu , Selamat hari raya dari Wa sekeluarga ya..Maaf Zahir dan Batin :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama la kami jua.... selamat hari raya dan maaf zahir batin...

      Padam
  3. Salam Aidil Fitri. Maaf zahir & batin dan Tahniah!

    BalasPadam
  4. selamat hari raya maaf zahir batin... :) best dapat duit raye hee

    BalasPadam
  5. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Kazman/Sue sekeluarga..

    BalasPadam

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.