Jumaat, 8 Mac 2013

Happy Birthday my sons

Salam semua...
Hampir 2 bulan mama x pegang pc... rasanya blog menara kehidupan ni pun dah berabuk dan dipenuhi sawang...... ni singgah kejap kt opis sbb nk apply cuti tuk minggu depan. Sepatutya mama dh kena kerja Hari isnin depan... tapi sbb hari selasa depan kena bawak Akiff chk up dengan Dr maka mama pun menyambug lah cuti lagi sampai selasa depan..... sebenarnya bila dh cuti lamani cam blur jer nk gi keja... hhehehe mode malas...


Hari ini dalam sejarah... sambut birthday Adam yang ke 4 tahun dan juga Birthday Akiff genaplah 2 bulan.... Happy birthday untuk anak2 mama.... Kat mana yer nk sambut birthday untuk anak bungsu Akiff dan yg x jadi bungsu mama Adam.....


11 ulasan:

  1. tahniah ye kak sue.... bila dah cuti lama2 ni pegang pen pun kekok tau...hehe

    BalasPadam
  2. tak apa berabuk pun..

    selamat hari jadi semoga menjadi anak yg soleh ye..

    BalasPadam
  3. Happy birthday Adam... moga jadi anak yang soleh, amin!

    Wah, dah masuk kerja.. rasa macam baru jer dapat Akiff, dah cukup 2 bulan rupanya, happy 2nd born month to Akif too :)

    BalasPadam
  4. Happy birthday Adam, moga diberkati Allah selalu dan menjadi anak soleh. Baby dah 2 bulan ye,comel!, moga terus membesar dengan sihat walafiat.

    BalasPadam
  5. assalamualaikum sue...selamat hari lahir yer...;)

    BalasPadam
  6. Happy bday adam. Kejap je akiff dah 2 bulan

    BalasPadam
  7. epy belated birthday to both of them yer even yg tu baru 2 bulan hehehe. rasa sekejap ajekan

    BalasPadam
  8. alhamdulillah.. sanah helwah.. moga menjadi bekalan & saham hingga ke akhirat tuan..

    BalasPadam
  9. tahniah...sory bro lama x singgah

    BalasPadam

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.