Khamis, 8 November 2012

Bila anak sudah mula cuti sekolah

Minggu ni sekolah sebelah petang anak2x dah tak sekolah agama... semua ikut abah dan mamanya pergi opis. Adam pun tumpang joint sekali... dengan baju sekolah pagi la juga pi Dataran Masjid Putrajaya. Seronok la 3 beradik ni sebab nak pi main kereta remote control... 

Bila dah sampai sana jee apa lagi... semua seronok macam terlepas dari penjara gamaknya... Abahnya memerhatikan aje laa mereka bermain... sedang mereka bermain dalam setengah jam hujan pun turun... maklum la sekarang ni bila petang hujan lebat sangat....

 Baru setengah jam main dah kena kemas masuk kereta balik... tapi mereka tetap seronok walaupun sekejap.. Nak buat macam mana... dah sekarang ni musim hujan kan...

22 ulasan:

  1. Anak tgh SPM la ni...nak merancang ke mana blum tahu lg..

    insyaAllah jika ada rezeki dan kelapangan...

    sukalah budak2 kan

    BalasPadam
  2. amboi2x mama kerja korang berjimba2 yer....

    BalasPadam
  3. anak2 lebih belajar kalau di luar rumah...kenmain seronok lagi ye dorang...

    BalasPadam
  4. tu la sekarang ujan....aktiviti indoor je,outdoor kna kurangkn...jd la dpt main kejap pun...:)

    BalasPadam
  5. Anak2 kakcik sibuk berkubang dengan iPad - siang tidur, malam berjaga!

    BalasPadam
  6. ngee saya pun suka bwk anak g dataran tu bwk beskal,lama tak g dah..eh akak dah bersalin belum erk..dah agak lama tak singgah sini...Ada erk kelapa jelly kat TESCO mmg tak perasan lah kak..kat area mana dia jual

    BalasPadam
  7. Ala, hujan pulak.. nak buat mcm mana, nanti abah bawa ke sana main remote car lagi... hehhehe

    BalasPadam
  8. lorrrrrrrrrr... bestnya... main kereta racing hahahahaha...

    BalasPadam
  9. Benda paling best bagi anak2 ialah,, Tak payah pergi sekolah..hehehe.. dah cuti kan dorg..

    BalasPadam
  10. dah habis exam, dah pulang buku teks,dah dapat buku teks thn depan, apalagi nak best? cutilah...kat SP pun hujan waktu petang tapi kena ingat,waktu hujanlah pintu langit terbuka, kerana itu ada doa waktu hujan turunkan?

    BalasPadam
  11. Tak apa lain kali boleh pergi lagi cuti panjang kan..
    Betul sekarang musim hujan. Tempat kakak ni Kaz/Sue tiap petang hujan.

    BalasPadam
  12. waaaaaaaaaaa bestnya ..betul tu bang ..cuti sekolah da start da ..mesti abang kaz n sis sue buat plan aktiviti family pas nie ..seronoknya (^_^)

    BalasPadam
  13. boleh bawa ke pejabat ok sgtlah tu.. kalau x boleh pening gak mana budak2 ni duduk ye x?

    BalasPadam
  14. Dataran tu luas kan, tentu seronok anak2 Kazman/Sue.

    BalasPadam
  15. musim mak bapak bertempik kt anak2

    BalasPadam
  16. aah kan susah juga ..
    yg paling saya risau tadika zahrien .. bila cuti sek , tadika pun cuti huhuh fenin fikir nie huhuh

    BalasPadam
  17. seronokla lakukan xtvt bersama anak2 kan..

    BalasPadam
  18. salam...seronok tu main keta control..

    BalasPadam
  19. kesiannya dpt main kejap je..tak pe, sambung kat rumah pulak..hehe

    BalasPadam
  20. assalamualaikum kazman sue...sukanya anak2 bila dah cuti sekolah...:)

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini