Khamis, 22 November 2012

Taman Desa Sri Qaseh 22/11/2012 Pemandangan pembinaan sepanjang awal November

Sekejap je rasa sudah nak bertukar tahun... dan lamaaaaa la pula kami rasa rumah kami nak siap-siap.... begitu la rasanya senjak akhir2x ni... biasa la kan... penantian tu memang macam tu la kan.... diringkaskan cerita kami kongsikan gambar perkembangan pembinaan Taman Desa Sri Qaseh pada November ini... Musim hujan yang tibaaa...

Ini pula kerja pembinaan taman riadah dan taman permainan yang masih di dalam pembinaan lagi... Gazebo pun masih nak bina lagi. Tempat  permainan masih banyak di baiki lagi...






 Ni pula tempat main badminton atau yang sewaktu dengan nya... Lampu spot light pun dah ada... memalam minggu boleh la layan bersama main badminton ni....


Ni pula laluan air... Kan musim hujan bulan November ni.. Jadi gambar di bawah merupakan laluan air sebelum air keluar ke parit yang bersebelahan taman perumahan ini.





Ni pula meter elektrik yang telah di pasang.... di setiap rumah...



 Yang ni pula gambar cerun yang dah semak merimbun jadinyaa....



Dan Akhir sekali kami menjemput semua bakal jiran, bakal pembeli, bakal penjual ke laman sosial Taman Desa Sri Qaseh di Laman Facebook ini dan hanya klik " like " sahaja untuk joint dan seterusnya bolehlah kita berkongsi2x  pandangan dan gambar sebagai kebaikan kita bersama...


Dan juga dapat lebih mengenali antara satu sama lain....




13 ulasan:

  1. bilalah nak ada umah sendiri..harga makin lama makin mahaila area pjaya,bangi,kajangnie..

    BalasPadam
  2. best kan ada fb untuk komuniti, nanti dapatlah berkongsi info dan menjalin ukhwah juga.

    BalasPadam
  3. assalamualaikum kazman sue...tahniah 2 x lama lg bakal menduduki rumah baru...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. nk tnye rumah tue ber cat colour ke kat hall and room 1?

      Padam
  4. wahhh tak lama lagi ni dah boleh duduk la kat cni .. taniah bang (^_^)

    BalasPadam
  5. wah tak sabarnya nak duduk rumah barukan...

    sikit lg tuh..cf keluar dah boleh duduk..

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum Kazman&Sue,

    Tak banyak lagi dah depa nak buat tu...
    Tak lama lagi dah tu boleh la masuk rumah baru ya Kazman&Sue...
    Syioknya...he.he...

    BalasPadam
  7. salam...memang teruja bila nak masuk rumah sendiri..
    baguslah Dah Ada page utk tmn tu...

    BalasPadam
  8. memang rasa penantian satu penyeksaan jer.. Harap semua lancar....

    BalasPadam
  9. salam..en kazman,bila kita nak dapat kunci ye..cf dah kuar ke?sepatutnya due masuk umah bila ye..

    BalasPadam
  10. assalam...nak tanya rumah area ni da hbs jual ke??ade buka lgi utk beli x??

    BalasPadam

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.