Rabu, 28 November 2012

Booking untuk bersalin di hospital Putrajaya

Sekarang kandungan ku dah masuk 33 minggu maka kenalah booking kat hospital yang terdekat....kalau ada apa2 masalah nanti terus refer hospital besar.....al maklumlah... sejarah lama ada kencing manis takut anak nanti hipo. Pepagi dh menunggu kat sana... waduh punya lah ramai orang.... untuk pendaftaran mengambil masa dalam 1/2 jam... selepas tu pergi pula ke kaunter O&G...



Setelah nama dipanggil nurse menerangkan kalau nak buat booking, cuma hari isnin dan jumaat sahaja... hampa rasanya hati tapi apa nk buat...balik ajalah... nanti Jumaat ni pergi lagi.... maka subuh2 sepii kena datang lagilah.... dugaan....

Memang kena banyak bersabar sebab ramai yang memerlukan khidmat Hospital Putrajaya ni.... Mesti beso pahala staff di sanaaa...

13 ulasan:

  1. dah macantu pulak prosidurnya.. kenalah follow

    BalasPadam
  2. ha kan dah nak hampir waktunya ye..rasa mcm baru je..

    nak kena booking2 skrg ni ye..utk memudahkan kita juga kan..

    BalasPadam
  3. Sekejap je kan, dah 33 minggu. Moga semuanya berjalan lancar..

    BalasPadam
  4. mudah-mudahan dipermudahkan segalanya..

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. tak ingat nama panjangnya, apabila ibu mengidap kencing manis kadar gula dalam darah meningkat disebabkan penkrias kurang berfungsi dengan sempurna, jadi pankrias anak pula dalam keadaan baik bila mamanya supply terlebih gula dia akan reject dan bila dia lahir dia akan kekurangan gula. tu dinamakan hipo, baby x aktif dan nk tidur jer bahaya tuk baby. penerangan secara pasarnyalah... he he he

      Padam
  6. moga didipermudahkan semuanyer hingga selamat melahirkan nnti ye

    BalasPadam
  7. dah 33 minggu? kejap je rasanya...semoga semuanya selamat...mcam tu la kalau di hospital kerajaan..

    BalasPadam
  8. assalamualaikum kazman sue...semoga selamat semuanya yer...:)

    BalasPadam
  9. salam...saya pernah sekali ke H.P. masa tu Anak demam panas...Lama jugak menunggu coz ramai org..

    semoga selamat bersalin nanti. .

    BalasPadam
  10. wah.. dah booking yer... Semoga bila tiba saatnya semuanya akan selamat yer

    BalasPadam
  11. Allah...lame x ziarah sini.. alhamdulillah.. bertuahnya :)

    BalasPadam

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.