Selasa, 13 Disember 2011

Tahniah di atas segulung ijazah....

Pada hujung minggu yang lalu kami bercuti di Kuala Lumpur bersama keluarga yang datang dari Johor kerana menghadiri majlis convocation yg ke 11 dan mengimbil peluang berjalan2 di KL. Kami menginap di Dynasty Hotel yang telah di sponser oleh kakah Ipar kami iaitu kak Eton.  Banyak tempat yang menarik yang telah kami lawati semasa disana. Nantikan cerita2 menarik kami disana. Kami ni seumpana pemandu pelancung untuk keluarga kami.....
Sebenarnya di atas bumbung Hotel Dynasty di Kuala Lumpur ni ada swimming pool... sambail layan anak2x mandi kami snap la pemandangan Kuala Lumpur.... sambil merehatkan fikiran..... 



Dan juga kami nak ucapkan tahniah kepada kakak ipar  dan sepupu kami yang datang dari johor dan menginap di Hotel Dynasty ini telah berjaya menerima segulung ijazah dari OUM di PWTC.


kakak ipar kami yang bergambar di PWTC...


Keluarga abang kami yang datang dari Batu Pahat, Johor begitu gembira di atas kejayaan kakak ipar kami ini menamatkan pengajian.


13 ulasan:

  1. seronoknya anak2 mandi kolam,kan?congrats to sis in law... :)

    BalasPadam
  2. tahniah buat kak ipar...moga jd inspisrasi kpd anak buahnya...

    BalasPadam
  3. bestnya 2 in 1, tahniah buat beliau...

    BalasPadam
  4. kemanisan berganda dpt ijazah bila dah berkeluarga! saya pernah merasainya...
    tahniah buat SIL kazman..mcm pernah nmpk dia je!

    BalasPadam
  5. akhirnya...menggenggam ijazah..tahniah kpd kakak ipar..:)

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah, dua orang sekali konvo.. tentu yang lain tumpang gembira..tambah lagi dapat jalan-jalan ke KL..

    BalasPadam
  7. Anim: mungkin pernah bertemu kalau pernah bekerja dalam bidang pendidikan di Johor. layarilah http://ruziatun-bersamamencapaikejayaan.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. Taniah .. seronok tengok orang gembira tamat pengajian :).. umur tidak menghalang untuk menyambung pengajian :) taniah sekali lagi :)

    BalasPadam
  9. oh!!!baru tahu ada pool even office kat sebelah je.haha

    BalasPadam
  10. Salam perkenalan..
    Wahh bestnyaaa..dapat cuti2 Malaysia ngn Ijazah.. taniah utk kakak ipar..:)

    BalasPadam
  11. best nya bercuti..tambah2 ada org sponsor kan

    BalasPadam

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.