Khamis, 4 Oktober 2012

Baby Fair at Jaya Jusco

Syukur Alhamdulillah, hari genap kandungan mama 26 minggu.... perut dah besar maka kenalah persiapkan apa yang patut untuk baby yang akan lahir nanti....  Dah lama juga x pergi JJ tetiba terasa lak nk gi sana, tu yang semalam menyempatkan diri jugak menjenguk JJ. X sangka pulak JJ ader sale termasuk baby fair... berbungalah hati mama untuk memilih keperluan tuk baby.... harga boleh tahan menarik yang penting kena pandai pilih kualiti dengan harga..
gelagat anak-anak





Rambang mama memilih baju bersesuaian dengan harga, kualiti dan barget yang abah peruntukkan



Ni pulak agaknya rupa bby dalam kandungan berusia 26 minggu..
Pada ketika ini saraf pendengaran akan telah berkembang dengan majunya. mungkin juga boleh mendengar  dan mengenal suara ibubapanya...  118 hari  to go..semoga segalanya berjalan dengan lancar..

14 ulasan:

  1. best kan klu shopping brg baby ni..bila pulak turn llagi turn lia..hehe.. semoga semua berjln dgn lancar iye kak.. :)

    BalasPadam
  2. dah shopping barang baby...time ada sales dapat beli banyak items kan...:)

    BalasPadam
  3. salam ziarah...baguslah Dah shopping...x Lama Dah tu

    BalasPadam
  4. salam ziarah...baguslah Dah shopping...x Lama Dah tu

    BalasPadam
  5. salam ziarah...baguslah Dah shopping...x Lama Dah tu

    BalasPadam
  6. Seronok kan nak beli barang2 baby.
    Ummi doakan moga Sue dan Baby diberi kesihatan yang baik...

    BalasPadam
  7. Bestnye shopping barang baby

    BalasPadam
  8. JJ mana ni Sue? Nak pegi jugak..

    BalasPadam
  9. seronok nye...langkah kanan la ni...syok kan shopping baju2 baby...

    BalasPadam
  10. akak pregnant ke??? wahhhhhhhh, seronoknyaaaaaaaa

    BalasPadam
  11. asslam sue..kalau beli barang2 baby memang elok masa ada potongan.

    BalasPadam
  12. aku bila la nk ada anak kecik lagi ..

    BalasPadam
  13. assalamualaikum kazman sue...semakin dekat persiapan perlu disediakan moga kelahiran baby nanti bertambah ceria...:)

    BalasPadam

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.