Rabu, 24 Oktober 2012

Menaikkan Semangat kerja

Entah beberapa minggu ni semangat kerja turun mendadak... penat... letih... stress... semua ada....tapikan bila rasa tidak bersemangat tu kan.... gambar inilah penawarnya....Bila tengok aje terus sejuk hati dan bersemangat semula..... bila kenangkan anak2x maka dapatlah bertahan lagi untuk menghadapi keadaan yang sedang melanda.... mungkin ini salah satu cara untuk menangani strees kat tempat kerja.... anda pula bagaimana unutk menangani strees di tempat kerja...
Ini semua si Adam yang ambik sendiri... suka betul dia main kamera kat hp ni... memacam gaya dia buat... sendiri ambik ... sendiri posinggg.... macam2x teletah anak ni....

13 ulasan:

  1. menatap wajah anak2 kecil memang boleh hilang stress, boleh tersenyum sendirian. ummiross xde anak kecil, main2 dengan anak kucing pun best, terapi minda.

    BalasPadam
  2. assalamualaikum kazman sue...bergaya n bergambar memang kegemaran budak2 ...:)

    BalasPadam
  3. hehehe...macam2 keletah dorang ni ye...penyejuk hati..

    BalasPadam
  4. tengok gelak dia pun tau dah....tangan dia tak mahu diam nih...

    BalasPadam
  5. setuju... boleh gelak sorang2 bila tgk telatah anak2 even stress level agak tinggi time tu..
    Anak-anak saya suka ambil gambar guna Photobooth dari laptop, siap buat video sekali... sgt menghiburkan :)

    BalasPadam
  6. ntah la ..klu aku tak dak cara yg khusus nk menangani stress ni...tp akan hilang klu maki bos kot belakang hahahaha

    BalasPadam
  7. cian abang kaz ..tak pe2 ..esok dah raya mesti abang tak stress lagi ..tengok wajah anak2 pasti meyejukkan hati dengan telatah mereka ..cute anak abang sorang ni tau hihi

    mat hari raya aidiladha buat abang kaz ..sis sue serta seisi keluarga (^_^)

    BalasPadam
  8. Saya selalu tak berani nak bagi anak2 buah main henfon. Takut dia tukar setting apa2. Kalau dia setakat amik gmbr je takpe la. :) menunggu harinya nanti saya menjadi bersemangat kerana anak.

    BalasPadam
  9. salam...melihat anak mmg menceriakan..Selamat Hari Raya Aidiladha.

    BalasPadam
  10. samala tgk gambar anak jugak... mmg penyejuk hati, salam aidiladha...

    BalasPadam
  11. letih mcm mana pun klu tgk anak mesti happy kan.. :)

    BalasPadam

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.