Sabtu, 1 September 2012

Di Malam Kemerdekaan 2012

di Dataran Merdeka, Kuala Lumpur.
Ucapan daripada Mohamad Sabu



9 ulasan:

  1. Ramainya. Dpt elaun tak derang ni? Heheh.

    BalasPadam
  2. huhu ramai
    x lah saya nak bersesak2 macam nie

    BalasPadam
  3. lagi ramai yang ada kat dataran tu menyumpah.. maklum laa bawa anak kocik.. bawa bendera tetiba takder sambutan merdeka kat situ...

    BalasPadam
  4. apsal takde bunga api taun nih ke??

    BalasPadam
  5. ..as'kum..saya tgh mencari peluang untuk mendapatkan satu rumah di DSQ..masih adakah peluang untuk saya memilikinya..??semalam saya ada pergi ke tapak pembinaan dan try kontek pemaju tapi semua sudah sold out..!!ada sape2 yg nk jual?? :)
    ..klu ada lg kes mcm en.faizul tu tlg inform saya-ewan@nilai;sms to-0123183193 ..TQVM

    BalasPadam
  6. Malam merdeka kat rumah ajer... lebih selesa.. :)

    BalasPadam

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.