Jumaat, 20 April 2012

Raptai Konsert Diraja Sempena Pertabalan Agong

Kali ni pula kami hendak membawa anda semua ke raptai konsert Diraja sempena pertabalan Agong yang akan diadakan sabtu ini di Dataran Merdeka. Bersungguh-sungguh juga pelajar ini berlatih sampai pukul 12 malam.....


Mereka semua ni tengah berlatih persembahan pencak silat yang terdiri 3 kumpulan persatuan seni mempertahankan diri di Malaysia ini. Menarik jugak tengok persembahan mereka. Terjerit-jerit jurulatih kat bahagian depan memberi arahan semasa latihan ini. Dalam konsert ini ada juga artis yang akan membuat persembahan seperti Awie, Faizal Tahir, Ning Baizura dan ramai lagi.



Setelah jam menunjukkan 11: 45 malam maka mereka pun menamatkan latihan persembahan pencak silat. Mereka semua berkumpul dan mendengar beberapa taklimat daripada tenaga pengajar dan membincangkan beberapa perkara yang masih menjadi kelemahan di dalam persembahan mereka semua. Selepas itu para pelajar itu menaiki bas yang disediakan untuk pulang....



Tamat sudah raptai untuk konsert Di Raja sempena pertabalan Agong nanti.... 





15 ulasan:

  1. seronok kalau dapat pergi nie

    BalasPadam
  2. ermmm... x sanggup nak bersesak... huhu

    BalasPadam
  3. Wahhh maksudnya esok la bang diorang buat persembahan? waa best jugak ni .. mesti de lam tv nanti :)

    BalasPadam
  4. laa nie rupanya punca owg ramai kat dataran... memati aku igt demo ptptn hahahaa

    BalasPadam
  5. nak buat persembahan teratur haruslah jalani latihan bersungguh-sungguh tak kira masa....macam tulah kalau persembahan untuk majlis besar2 ni.. :D

    BalasPadam
  6. Tgk dlm tv ajelah nanti.....

    BalasPadam
  7. kesungguhan dan keazaman yg tinggi tu utk buat persembahan terbaik... bukan senang tu

    BalasPadam
  8. waa dah bocor persembahan, hehe..tengok malam2 lagi best, tak panas kan!

    BalasPadam
  9. meriah ni...
    seronok blh tgk dulu sblum psembahan real

    BalasPadam
  10. assalamualaikum Kazman sue...meriah n tentu seronokkan...:)

    BalasPadam
  11. sempoi la ..aku teringin nk tgk event camni

    BalasPadam
  12. salam...dulu2 rajin jugak pi Dataran Merdeka. Next week saya akan ke KL...

    BalasPadam

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.