Khamis, 3 Mei 2012

Selamat Hari Lahir & Selamat Hari Pekerja tu My Hubby

1 may merupakan hari yang begitu bermakna untuk kami sekeluarga dan semua warga kerja ia dia rayakan setiap tahun terutamaya untuk my hubby yang juga lahir pada 1 may. Kira2nya serampang dua matalah.
Disini mama nak ucapkan  Selamat Hari Lahir tuk Abah semoga hidup abah lebih diberkat olehNya. Takde acara yang istimewa sangat, cuma mama belanja makan2 sekeluarga jer... Biasalah selera bebudak 3 orang tu, maka kalini mereka memilih kanney rogers untuk sambut birthday Abahnya...

Lihatlah wajah orang yang disambut dan yang menyambut dihidangkan pula muffin submerin.

Smoke BBQ yang menjahanamkan plan diet.....


Black Papper yang meruntun di jiwaaa....


Muffin submerin.... yang menggoda nafsu....


 Si Adam yang tengah menahan gelodak di jiwa menatap menu harijadi Abahnya.....


Terbeliak bijik mata bila kata tak leh makan lagi.... tunggu Abahnya rasmikan... haaa3x...


 Sesi pun dimulakan selepas selesai membaca Doa.... doa makan jeeee.... Amiinnnn....


Suasana KRR di IOI Mall Puchong....


Apa2 pun mama dan anak ucapkan selamat hari lahir untuk abah tersayang... kami amat menyayangi abah selamanya semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. LUV U Abah...

Begitulah serba sedikit sambutan harijadi abahnya yang di jayakan di KRR IOI MALL Puchong.... lepas makan semua bantai tido dalam keter ontheway balik ke rumah....

P/S:  Pada sehari selepas hari jadi abahnya dapat email dari HSBC yang cek nuffnage akan sampai di rumah... Syukur alhamdulillah.....

Nukilan : mamasue


26 ulasan:

  1. wow
    enaknya makanan nie

    BalasPadam
  2. sedapnya KR.. nyum2..

    hepi besday utk a.kazman.. semoga bahagia selalu.. amin..

    BalasPadam
  3. wahh menu bestnya.. happy belated besday utk suami akak, semoga akak sekeluarga hepi selalu.. :)

    BalasPadam
  4. oh, hr lahir en.kazman..
    selamat ulangtahun ye...-)

    BalasPadam
  5. selamat hari lahir...semoga dpanjangkan umo, dmurahkan rezki & sentiasa berada di dalam lindungan Nya...

    BalasPadam
  6. Selamat hari lahir buat suami sue....

    BalasPadam
  7. alahai sweetnyeee.... happy b/day bro.... smg pjg umur, murah rezeki & bahagia bersama keluarga tercinta hingga ke syurga...

    BalasPadam
  8. Happy bday bro. Sama bday dgn ofismate yg duduk seblah saya ni. Muffin submerin tu tak penah try la, nampak cam best.

    BalasPadam
  9. ingatkan muffin tu banana split..hihi..moga en kazman dberi kesihatan yg baik n rezeki melimpah2 ye..(^_^)

    BalasPadam
  10. happy birthday buat kazman...yg keberapa tu? tutttt...
    jelousnya sebab 1 dunia cuti sambut birthday dia..hihi...
    wish u all the best...

    BalasPadam
  11. slamat hari lahir buat hubby..
    moga trus dkurniakan ksihatan y baik2 n dilindungi allah swt selalu..amin

    BalasPadam
  12. happy belated birthday buat Kazman..
    Ummi doakan moga dilimpahi rahmat dan kasih sayang Allah buat Kazman/Sue sekeluarga..
    Pergh!!!,Muffin tu memang sedap.

    BalasPadam
  13. heppy bday bro !...yg ke breapa tew ??

    BalasPadam
  14. hp besday utk hb akak...anak2 pon turut keriangan bersm...

    BalasPadam
  15. ooooooooooooooooo ada orang sambut hari lahir yer...

    Selamat menyambut hari lahir... Semoga Allah lapangkan rezeki untuk keluarga ini dan semoga berbahagia disamping keluarga tercinta...

    mamasue: jaga suami molek-molek na hehehehe, semoga mamasue pon mendapat rahmat dariNya...

    BalasPadam
  16. weee hepy besday bro..ek eh besday husben akak cepat sket dari saya..semoga panjang usia dgn limpahan rahmat dan hidayahNYA amen.

    BalasPadam
  17. Selamat Hari Lahir :D


    dapat hadiah dari nuffnang..best! hehe

    BalasPadam
  18. hepi besday tuo ur husband :D

    salam singgah

    dr,
    afasz.blogspot.com

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum Kazman,

    Selamat hari lahir Kazman yang ke berapa ya he.he.he...semoga dirahmati,dilindungi dan dipermudahkan Allah dari segala urusan dunia dan akhirat...

    BalasPadam
  20. selamat hari lahir...untuk Kazman

    BalasPadam
  21. hepi besday en kazamn dan sue... sori lambat wish...hehehhe

    BalasPadam
  22. wah, sedapnye tgk~~

    moga dimurahkan rezeki selalu ye~~ :)

    BalasPadam
  23. Soori terlambat nak wish..ape pon selamat hari lahir...semoga murah rezeki..:)

    BalasPadam
  24. selamat hari lahir..semoga dipermudahkan lagi rezeki n dipanjangkan umur...

    BalasPadam
  25. hapy belated bestday.. semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki..

    BalasPadam
  26. assalamualaikum kazman sue....hepi beleted besday yer sori mama terlambat wish plak...mama doakn moga berbahagia selalu n sentiasa d'murahkn rezeki ye..:)

    BalasPadam

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.