Selasa, 8 Mei 2012

Taman Desa Sri Qaseh 05/05/2012 Tanah Lot Banglo untuk dijual RM120K

Ada sesapa yang ingin membeli tanah lot banglo yang berhampiran dan berhadapan dengan Taman Desa Sri Qaseh ini bolehlah berhubung terus dengan En. Zaini di talian 013-3593747. Tanah lot Banglo ini dijual sekitar RM120 000.00 dengan keluasan 4010Kaki/persegi.



Info lanjut dan perkembangan terkini gambar tanah lot banglo seperti di bawah ini :-

Gambar tanah Lot yg di ambik pada tahun lepas

Dah siap ratakan tanah mengikut pecahan lot
Tanah lot pada 28 april.... rumput pun dah tumbuh...

Lot Banglo berkeluasan 4010 kp
Individual Title
Harga RM120k (boleh runding)
Berdepan dgn Institut Kemahiran Tinggi Belia Negara
Berhampiran Shell dan Petronas
Tepi Jalan ke KLIA
10 min ke KLIA
10 min ke Nilai
30 min ke Bandar Baru Bangi
Berhampiran Lebuhraya Elit (Exit KLIA)
Bersebelahan dengan Taman Desa Seri Qaseh (80% siap)- Rumah teres Bumiputra shj.
Terdapat sebuah bus stand berdekatan.
Call Owner: Zaini 013-3593747

P/S: Sorry sebab entri ni ada lari tajuk sikit dari perkembangan perumahan Taman Desa Sri Qaseh ini. Sekadar Tolong mengwar2xkan sahaja jika ada yang berminat...

Sumber di Klik di sini


16 ulasan:

  1. kalo buat rmh kat ats tnh lot mmg puas hati..sbb luas n blh deko ikut minat kt.. tp kos tu..kna btl2 mampu..

    BalasPadam
  2. Mesti selesa kalau dpt mcm ni tanah buat rmh kan..

    BalasPadam
  3. assalamualaikum kazman sue...wah bestnya kalau dpt beli lot banglo ni x mahal sgt harganya...:)

    BalasPadam
  4. murahnya banglo tu..120k??? biar btl..kt sabah, flat pun cecah 150k tauu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ooo..silap baca..tanah lot rupanya..haah..mmg berbaloi la ngn hga n prasarana tpt tu..

      Padam
  5. kalau dekat2 sini bolehlah beli..hehehe

    BalasPadam
  6. klu saya emounya duit...boleh beli jugak...

    BalasPadam
  7. harga macam dah sebiji rumah kan ;)

    BalasPadam
  8. harga leh beli umah...myb kedudukan yg strategik kot...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak mampu, sekian terima kasih...

      :)

      Padam
  9. Best jugak kalo beli tanah dan buat rumah sendiri.. Boleh design ikut suka.

    BalasPadam
  10. ala...tanah je...kalau rumah teringin jugak :(

    BalasPadam
  11. mahai noo.sbb tanah jer.kalau umah mau 500++k

    BalasPadam
  12. kalau tanah buat loan bpe lame tenure year die...
    ada lagi ker?
    PM Me at amirtmn@yahoo.com

    BalasPadam

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.