Rabu, 9 Mei 2012

Amalan untuk menyembuhkan rabun mata


Sumber dari Facebook Rakan.... Selamat mengamalkannya...

22 ulasan:

  1. mekasih sharing.boleh bg try mak yg rabun.dia mmg rajin cuba petua.

    BalasPadam
  2. kazman..hang suami isteri kena buat dulu..
    manalah tau, lepas ni masing2 dari "4 mata" tinggal 2 mata..

    BalasPadam
  3. bukan setakat yang rabun, yang tak rabun pn boleh amalkan..(^_^)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya betul... untuk licinkan kulit yee... haaa3x

      Padam
  4. Alhamdulillah, terima kasih berkongsi amalan yang baik ni

    BalasPadam
  5. lobak mmg bgs utk kesihatan mata kan...bgs amalan ni...sy pon rabun..hikhik

    BalasPadam
  6. Saya pon rabun. Makan camtu je ke carrot tu? Mcm arnab plak nanti. Heheh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu laa... mesti ranggupp macam makan timunnn... haaa3x

      Padam
  7. petua yg bagus ni.. Alhamdulillah so far x rabun lg.. :)

    BalasPadam
  8. terima kasih atas petua ni.

    sy rabun jauh yg teruk :)

    singgah blog sy & sy nak share something

    nk ajak awk join giveaway mudah:

    Kalau korang nak menang hadiah RM10 & hadiah misteri dari Maxis korang terjah blog shakiddo.com .Setiap hari sehingga 13 Mei 2012 ni, Shakiddo ada buat giveaway. Sy pun dah menang RM10 dalam Giveaway Hazman VS Food Siri ke-2 !!!!! JOM !

    BalasPadam
  9. bugus petua ni..walaupun x rabun..insyaAllah masih boleh diamalkan..mencegah lebih baik dari mengubati..:-)

    BalasPadam
  10. saya nak cuba la....saya rabun jauh dan silau...


    terima kasih kongsikan :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. nanti kalau baik kongsi disini yeee...

      Padam
  11. mata nurul mmg rabun..teruk gak 400++.so mmg berguna info nie.tq sangat

    BalasPadam
  12. Info yg bagus! Terima kasih atas perkongsian.

    BalasPadam
  13. boleh ttry ni bro..aku ni bila time mlm jer..mula la rabun

    BalasPadam
    Balasan
    1. kau rabun ayam tu namanyaa... haa3x

      Padam
  14. wahhh ni dah bagus banyak ni bang ...umi rabun jugak tau huhu

    BalasPadam
  15. rabun jauh ke dekat ni?
    ke sama je?

    saya rabun jauh ni..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. dua2x boleh guna asalkan rabun... haa3x

      Padam

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.