Khamis, 27 Oktober 2011

Happy Birthday Imran...

Salam Semua...

Asyik Abah aja yang bercerita kat n3 menara kehidupan nih... Kali nih biar mama pulak bercerita, semalam pi sambut birthday kat umah adik kat Setia Alam, sebab nk sambut Birthday Imran yang 3 tahun...

Tengah tiup lilin... jenuh juga nak meniup keliling tu...



 Sepupu-sepapat pun join tiup sekali...


 antara juadah yang dihidangkan


antara keluarga yang hadir di masjis tersebut

 
Abah yang dah kenyang... berborak sambil menonton TV

Anak2 turut gembira...

Imran- melompatlah lebih tinggi, semoga segala yang diimpikan tercapai...

Semoga Imran membesar dengan Sihat dan menjadi anak yang soleh yang mendoakan kesejahteraan keluarga di dunia dan diakhirat.
Terima Kasih kepada Paie & Diana yang menjemput kami sekeluarga makan free semalam.

Nukilan: Mama Sue


7 ulasan:

  1. hepy birthday Imran,..wow mama pon dh jadi blogger la ..sempoi tu

    BalasPadam
  2. Happy birthday imran comel ..umi doakan segala impian tercapai .. dimurahkan rezeki .. diberkati dan dirahmati allah s.w.t ..amin

    BalasPadam
  3. happy birthday imran... semoga menjadi anak solah

    BalasPadam
  4. thanks semua.. terima kasih kerana hadir utk memeriahkan majlis :)

    BalasPadam
  5. Salam ,

    Selamat hari lahir Imran,bila nak terpadam api lilin tu...

    BalasPadam
  6. khairul- mama sue tu dia silent viewer... tetiba je dia muncul..haaa3x...
    umi & wan & ros - Tq banyak2...
    diana - kalau buat apa2 lagi kasi roger lagi kat kami yee...besttt...

    BalasPadam
  7. semoga bahagia selalu...jadi anak yg soleh...

    BalasPadam

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.