Khamis, 9 Ogos 2012

Kambing Golek Bersama Artis Fiza Elite Bell Ngasri dan Amir Raja Lawak

Wah... semalan jenuh juga la nak beratur ambik kambing goleh yang telah siap di bakar... Tapi kami terhibur la dengan lawak yang disampaikan oleh bell ngasri dan amir yang tak kering gusi.... Kira meriah la juga... Si fiza elite banyak tersenyum aje... kontrol ayu laa kiranya sebab redup je mata memandang.... huuu3x... Tu yang ramai kawan2x lelaki lepak kat situ .... pas tu nak ambik la gambar sekali kan agaknya... haa3x...

Fiza Halim Atau Fiza Elite
Tu dia si Fiza Halim bekas anggota kumpulan Elite yang menyambut kedatangan kami untuk mengambil Kambing Golek yang sudah siap di bakar. Macam nampak letih jee.... tapi bila masa beri bungkusan kambing golek dia tetap tersenyum maniss.... Agaknya kalau dia bertudung lagi ayuu.... bagi sokongan moral sikit... heee3x...


Jom la kita layan cerita bergambar... tak larat nak cerita pasal artis sebab kami ni jahil sikit pasal background artis.... heee3x

Ni la jadinya lepas aktiviti menggolek kambing bakar... sempat berposing lagi tu memasing.... haaa3x...


Ni la kambing golek yang telah siap di potong dan dimasukkan ke dalam bekas untuk diedarkan kepada setiap staff MMU... anak-anak kami punya la suka ... mak dia tak makan kambing pun.. jadi anak dengan bapanya yang bedal kambing golek...

Bell Ngasri

Amir Raja Lawak


Sibuk rakan kami ini mengerat  Kambing Golek untuk diagih-agihkan.... Si Artis pun sibuk menghiburkan kami semua... 



Ni pula rakan-rakan yang beratur panjang untuk mengambil kambing golek yang telah siap di bungkus ke dalam bekas. Sambil beratur sambil bergelak ketawa bersama Bell Ngasri dan Amir....


Ni la kami berdua bergambar bersama artis-artis yang menjayakan program berbuka puasa bersama TV9 dan warga MMU...  Salam ceria semua... Kot ada yang nak download gambar artis tu boleh klik aje kat gambar tu.... Size picture besar tu kami letak kot kalau ada yg nak buat wallpaper... heee3x..



18 ulasan:

  1. eh, ada gambar hubby saya la...semalam pun dapat la rasa kambing golek yang di sebut2 tu...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sajer kami letak.... hubby suraya kan satu warga kerja dengan kami.... Zahraa suka tak makan kambing golek tu...haaa3x..

      Padam
  2. KA x minat kambing but en hubyy hantu kambing hehehehe

    BalasPadam
  3. Wah seronoknya dpt kambing golek dan dihiburkan dgn artis2 tu.

    BalasPadam
  4. Kambeng golek je ke menunya? Sedap ke? Lembut tak? Hehehe... Amir raja lawak. amareka mu ni.

    BalasPadam
  5. Waa meriahnya warga MMU. Haha amer amereka pun ada..

    BalasPadam
  6. meriahnyaaa....siap ada retis.. hehe..berapa ekor yg terkorban sebenarnya

    BalasPadam
  7. wah bestnyer kambing golek.. kegemaran en hubby..

    BalasPadam
  8. sedapnya....
    jambu sgt laa amir tu (baju).... minat laa kat amir.... terbaikk

    BalasPadam
  9. mak aihh ramainyeee
    tapi puas kan
    dpt jumpe dan tgk gelagat amir tuu
    x gaya artiss pun dia tuu ekeke ;)

    BalasPadam
  10. assalamualaikum kazman sue....bestnya dapat makan kambing golek tu memang terbaik la...:)

    BalasPadam
  11. Wah ada retiss cntk la fiza elite tu menu pun mantap kambing golek gitu

    BalasPadam
  12. Hi, saya ta'makan kambing, lembu boleh. Nice pics. Waaa, siapa tu beautiful young lady? Tengok dia boleh lupa nama mak, ha ha.
    You have fun and keep a song in your heart.
    Lee.

    BalasPadam
  13. saya pun xmkn kambing...mcm mana la agaknya rasa kambing ye...

    BalasPadam
  14. beshnyer juper artis..si amir2 pinkynyer.hehe fiza nampak ayu

    BalasPadam
  15. sedappnya kambing golek tu.. fiza elite tu manis kan.. :)

    BalasPadam

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.