Rabu, 1 Ogos 2012

Kadar Bayaran Berbuka Puasa Mengikut Ketinggian Anda

 Hari tu kami pergi berbuka puasa di Restoran R&B ataua nama panjangnya Rice & Bistro. Menarik juga kami perhatikan lauk yang disediakan... dah le murah... satu kapala baru RM10... kot anak2x yang rendah lagi untung berganda2x sebab dia kira bayaran bukan ikut umur tapi ikut tinggi.... haaa3x... Kot anak rendah2x macam anak kami ni memang untung la kalau undang-undang macam tu di buat di seluruh kedai makan....
Kadar bayaran mengikut ketinggian...
Memang sedap dan berbaloi kami rasa... setakat bayar RM20  kami boleh makan seisi keluarga dengan beraneka juadah.. memang terbaik laa...
Ini baru first trip ambik lauk... heee3x...
Hari ni tak tahu nak berbuka puasa puasa kat mana pula.... sambil berehat sambil meninjau FACEBOOK untuk mencari lokasi berbuka puasa yang menarik.....

24 ulasan:

  1. best jugak kalau camtu..kalo kat hotel tak kira la budak umur berapa dah kena byr

    BalasPadam
  2. mmg berbaloi2....glame bistro ni rupanye ye..

    BalasPadam
  3. klu kat jb ada tawaran harga mcm tu sudah tentu family zue akan ke gerai trsebut sbb family zue kecik2 org nya.

    BalasPadam
  4. mcm nk masuk water park jer ikut ketinggian hehe

    BalasPadam
  5. Memang murah kalau 1 kepala rm10.Selamat berpuasa dan saya klik semua iklan kat blog ni.

    BalasPadam
  6. baguslah kalau ada byk restoran mcm ni. baru berbaloi buka posa..

    BalasPadam
  7. uiii da dkt tu dgn umah makcik sy!

    BalasPadam
  8. wow, murah nye...bleh try ni..

    BalasPadam
  9. Kalau dekat mahu kakcik pergi setiap hari! :)

    BalasPadam
  10. ermmm... jauh sgt la puloks....

    BalasPadam
  11. terbaeklah save budget kalau anak2 kecik ramai, kalau buat area shah alam konpom sesak neh

    BalasPadam
  12. Kalau tempat kakak ada pun nak kakak pergi. Berbaloilah sebab 10 ringgit aje.

    BalasPadam
  13. tahun ni berbuka puasa kat rumah aje.. xdela nampaknya aktiviti buka puasa kat luar nie..

    BalasPadam
  14. Salam Ramadan, salam bertemu kembali..

    Wow murah tu!, kat area mana tu Kaz/Sue?

    BalasPadam
  15. wah nak try laa.... kat mana lokasi Kosmopleks ni?? ramai tak orang?? kena booking/datang awal??

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang ramai.... paling lewat pun sampai kena sebelum 6:46 petang sebab meja yg disediakan lebih 20 meja pun penuhhh orang datang...

      Padam
  16. Kat mana ni? Mmg untung lah kalau anak comel2 lg :)
    Percuma je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kat bandar baru Salak Tinggi... dekat sebaris dengan pejabat POS tuuu....

      Padam
  17. murah bebenor le. area SP yang paling murah pun sekitar RM19.90 (A). beruntungle kalau anak2 comel2 belaka.

    BalasPadam
  18. Bestlah camni, memang berbaloi kalau ada ramai anak2 di bawah ketinggian 90cm :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang berbaloi... tapi kan owner kedai tu rasanya memang nak sedekah pada kanak2x berbuka pose sebab anak kami si alongnya tu pun lebih dah 90cm tapi dia tetap bagi free aje...

      Padam
  19. haaaa ada jugak mcm nie punya kedai ek?mmg berbaloilah..tapi anak2 jgn dipakaikan kasut tinggilah..hahaha

    BalasPadam

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.