Khamis, 8 Mac 2012

Penangan Aiskrimm.......

Hari jadi Adam hari ni kami berdua ambik cuti.... pun masih pikir nak kemana.... . mana2x pun jadi laa.... janji sambut jugak.... Heeee3x... tapi sebelum tu nak kongsi gelagat anak2x yg berebut aiskrim Wall Selection ni... kami beli kat Tesco nilai.... Dah masing2x nak makan... jadi kami pun belikan la jugak.... Biasa la... kami ni kalau berbelanja dapur yang banyak kat bil bayar tu bukan la barangan dapur tapi barangan "eksesori anak2x" yang banyak dan salah satunya aiskrim ni....  sapa yang tak de anak kecik nanti bila ada baru tahu.... Haaaa3x....jom kita layan ....



Biasa laaa... mak bapak dia pun joint sekali...........



 Tu dia sampai berlaga suduuu......... Punya la seronok makan ramai2x diorang ni.....


Muka orang puas dapat makan aiskrimmmm....... Habis baju comoottt penuh aiskrimmm... terus tukar baju baru.... Haaa3x... sabooo je laaa...


Nukilan : Mama Sue



4 ulasan:

  1. waaaaaaaaaaaaaaa mama sue .. bestnya makan aiscream ramai2 ..seronok je rasa ...

    mesranya ..umi suke tgok keluarga bahgia mcm ni .. bestnyaaaaaaaaaaa .. taniah kepada adam .. sambut birthday :)

    BalasPadam
  2. Tahniah.... memang hebat blog ni .... sentiasa update...salam perkenalan juga... maaf tanya org Batu Pahat ke...

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini