Rabu, 7 Mac 2012

Ranjau kehidupan Adam sehingga 3 tahun.......

Kali ni kami nak syer pula mengenai anak kami yang bongsu si adam ni.... esok dia akan menyambut hari kelahiranya untuk 3 tahun... Pejam celik dah nak 3 tahun dah usianya.... Kira 3 tahun dulu masa ni maknya dah kena tahan kat wad dah.... Kiranya esok lepas balik kerja nak sambutlah harijadi dia secara kecil-kecilan sahaja... yang penting ada.... Rasanya si adam ni biasa jee... entah dia tahu ke tidak agaknya esok hari jadi dia tapi yang semangat abang dengan kakak dia.... haaa3x Biasa laaa...

Selepas di lahirkan
Selepas di lahirkan dia terus meningkat usia bulan demi bulan......  dari Hospital Putrajaya dia terus melangkah ke dunia dengan penuh pengharapan......Teletahnya juga semakin bertambah....

Berusia 1 hari....
Ketika berusia 3 bulan... Dah mula pandai gelak dengan
adik beradiknya
Dah mula pandai posing gambar.....
Dah mula pandai gelak ketawa.....
Ketika Ia mula belajar merangkak... masa ni dia suka
main sembur air liur.... habis semua dia semburnya....

Ketika dia mula bertatih jalan.... pada usia dia setahun.....
Ketika Ia sudah mula pandai berjalan
 pada usia 1 tahun 3 bulan....
Ketika sudah mengenai erti kehidupan.... Makan nak
sendiri dan tak mahu disuapkan lagi....
Ketika dia sudah pandai berkawan...... ibu dan bapa
 dia tinggalkan setelah dipimpin  sepanjang dia membesar...
Pada hari Jadinya yang ke 2 tahun bersama rakan....

Dia dah mula pandai main  Simulation Game walaupun
tangan dan kaki tak sampai..... 

Begitulah seterusnya kehidupan anakku si Adam Faris sehingga sekarang ni usianya hendak mencecah 3 tahun.... Abah dan Mama pun tak plan lagi nak Celebrate kat mana weekend ni..... Cuti sekolah pun akan bermulaa.....Banyak sangat Jemputan kawin dan kenduri yang kami dapat.... harap tak berkecil hati jika kami tidak dapat datang yeee...










Gratisan Musik

21 ulasan:

  1. dah nak 3 tahun dah adam...boleh dpt adik dah kut.. : )

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha ha ha nanti dulu.... masih ingat ragam mengandung dan lahirkan adam...... bagi adam besar sikit lagi baru boleh dipikir2kan

      Padam
  2. happy b/day adam... smg sihat sentiase & menjadi anak yg soleh...

    BalasPadam
  3. appy besday adik adam...semoga menjadi anak kebanggaan ibu & ayah..

    BalasPadam
  4. Happy birthday Adam. Moga jadi anak yang soleh.

    BalasPadam
  5. assalamualaikum kazman...selamat hari lahir buat adam yer...:)

    BalasPadam
  6. alololo..comeynyee.. selamat hari lahir tuk Adam.. moga panjang umur..semakin sehat..n jadi anak yg soleh.. Aminn..

    BalasPadam
  7. otanjyoubi omedetou adam faris... suka tengok keluarga bahagia ni!

    BalasPadam
  8. sanah helwah utk adam..:)
    3 tahun..sbaye adk saya..^^

    BalasPadam
  9. Assalam..
    Wahh..sama la muka tiga2 tu. yang paling ketara kat hidung. Happy birthday utk Adam..

    BalasPadam
  10. happy birthday in advance utk adam.. semoga menjadi anak yg berjaya dunia akhirat.. amin..

    BalasPadam
  11. wah... happy birthday adam...... seronok tgk gmbo anak dr lahir sampai besar..

    BalasPadam
  12. happy birthday adam..tq enkazman upload@update DSQ..ada no tel supervisor projek ni tak?..kami pernah jmpa dulu tp dh lupa nama..sy ada nk tnya dia sikit..

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah, comelnyer dia dulu2..tembam..hihihi..

      moga jadi anak yg baik, di dunia dan di akhirat :)

      Padam
  13. sedar tak sedar ..anak2 kita cepat membesar di depan mata kita kan

    BalasPadam
  14. So auntie masuk hari ini dah boleh wish adam Happy birthday ye sayang.... moga jadi anak yg baik. Tinggi harapan mama/papa tu.

    Bagai baru semalam lahir tapi dah 3 tahun ye Kaz/Sue...

    BalasPadam
  15. oh rajin cari gambar2 anak dari lahir hingga 3 tahun buat tatapan kita...semoga dia menjadi anak yang cerdik dan akan membanggakan kedua ibubapanya..

    BalasPadam
  16. comel adam.... anyway selamat ulangtahun kelahiran... semoga sehat selalu...

    BalasPadam
  17. Alololooooooooooooooo tomeinya adam time kecik dulu ... cutenyaaaaaaaaaaaaaaa ..

    umi nak ucapkan selamat hari lahir yang bakal menjelma ni ..moga adam dirahmati ..diberkati ..dimurahkan rezeki ..semoga segala impian tercapai ..dan bahgia disamping orang tersayang ..amin2 (^_^)


    nak kek leh? nyammmmmmmmmmm nyammmmmmm hihi

    BalasPadam
  18. Salam Kazman,

    Selamat hari lahir buat Adam....dah 3 tahun dah ya....Aunty doakan semoga Adam akan direstui,dilindungi Allah selalu dan dikurniakan yang baik2 saja dari Allah....

    BalasPadam
  19. selamat hari lahir buat Adam

    BalasPadam

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.