Sabtu, 24 Mac 2012

Kejohanan Bolasepak Staff MMU Piala FA 2012


Perlawanan bolasepak Akhir Piala FA 2012 liga Staff MMU ni pun muncul pada hari semalam... Semangat tetap semangat...   Ni lah piala yang menjadi rebutan team yang bertanding.....Ada 5 kumpulan staff yang bertanding dan kejohanan ini hampir sebulan telah diadakan sebelum ini....

 Yang ini pula kumpulan yang bertanding... nama kumpulan pun guna nama kuda... haa3x.... biasa laaa... nama pun liga haram yang tidak berdaftar dengan FIFA pun...dan team aku pula adalah kuda padi.... Jadual ini disusun setelah mengharungi perlawanan Liga berkumpulan....
Jadual liga
Punya la main bersungguh-sungguh nak dapat hadiah punya pasal sampai bila tengok gambar pun macan orang nak menari pun ada... macam-macam gaya semua keluar... Lagi pun nak buktikan bahawa jika kita menderma darah tidak semestinya kita tidak boleh bersukan namun kita tetap berhati-hati dan menjaga tekanan jantung kita. Lagi pun aku dah biasa derma darah tu yang tak de la rasa pelik sangat...

Gaya tendangan yang tak pergi mana punn... haaa3x

Aksi aku di tengah padang.... dah macan nak
bersilat pun ada jugak... heee3x

Team Juara Piala FA MMU STAFF. Aku yang paling kanan
membongkok bersama anak2x yang memberi sokongan moral
Sorakan gembira selepas habis perlawanan dengan
kemenangan 2-0
Para isteri yang memberi sokongan moral kat suami... heee3x

Inilah President MMU yang
menyampaikan hadiah dan ucapan....

Para pengadil yang mengadili Perlawanan Akhir
Hari sabtu ni pula aku ada kejohanan Futsal Liga TM Selangor la pula kat Shah Alam.... Aduh... penat tak habis dah kena pergi Shah Alam la pulak... Mudah-mudahan la menang lagi...Nasib baik ada anak dan isteri yang spoting habis.... Tq All.....  


6 ulasan:

  1. menang yer.. tahniah.. aktif juga bersukan yer.. suami sya pun aktif juga dlm bola sepak, futsal, badminton dan sepak takraw. kerap kali juga di outstation utk mewakili tempat kerjanya.. :)

    BalasPadam
  2. wah...bestla menang en kazman... best jugak nama kuda padi tu...

    BalasPadam
  3. wahh aktifnyaaa... bagusla mcm tu... eh eh header baru!

    BalasPadam
  4. Salam kenal...tq berkunjung ke blog saya..

    Unik betul nama nama team bola tu guna nama kuda! hahaha

    BalasPadam
  5. Wah...tahnia..
    Tp kalo da layan bola mmg best.

    BalasPadam
  6. klu hg nak tau bro..aku ni kaki bangku..x reti langsung min bola..seb baik reti kayuh beskal

    BalasPadam

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.