Ahad, 18 September 2011

Crazy Sale LowYat

Hari ni merupakan hari terakhir JUALAN GILER di Plaza  Low Yat..... Harap-harap tidak ramai lagi yang kena temberang dengan iklan-iklan giler crazy sale ni. Rasanya ramai sangat yang kena tipu bulat-bulat dan tak kurang yang pulang dengan kehampaan. Mana ada Orang hendak berniaga rugi dalam dunia ni terutama tokey-tokey besar. AKU YANG PERGI DENGAN KAWAN-KAWAN PUN RASA TERKENA DENGAN PROMOSI DAN IKLAN CRAZY SALE NI.

Ni la iklan Crazy Sale yang di war-warkan

Muka-muka kena temberang dengan iklan crazy sale. Datang ingat nak beli LCD 32 TV dengan harga RM350..... rupa-rupanya itu semua melalui cabutan bertuah....setelah kena beli apa-apa barang bernilai lebih 50 hinggit dalam satu resit.... macam main tikam-tikam daaaa.....semua barang dalam iklan diatas tu kena main tikam2 baru boleh dapat dengan harga tu. kalau dapat mouse komputer tak berbaloi beratur panas-panas kat luar tu.....
Mencangkung hampa semua bila dah beli baranag nak ambil cabutanbertuah la sangat tu kena beratur 150 meter jauhnya kat luar bangunan Low Yat....... Giler kentang nak beratur pukul 1 tengahari panas-panas kat luar tu..............
Ni la kawan aku yang setakat dapat voucher raya setelah beli barang atas RM50 hinggit .

Pemandangan ruang utama Plaza Low Yat yang banyak menjual barangan elektrik dan komputer....

2 ulasan:

  1. mcm2 tipu daya mereka ni...semata2 nk mengaut untung sanggup nk tipu org ramai..hati2 bro len kali

    BalasPadam
  2. tu la pasal.. iklan propaganda betul...

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini