Jumaat, 16 September 2011

Taman Desa Sri Qaseh 15/09/2011 ( pemandangan indah )

Selepas kami berurusan dengan Lawyer  kami pun singgah ke perumahan untuk mengambil landskap suasana projek perumahan tersebut. Kami tidak masuk pun ke tapak projek kerana kerja-kerja pembinaan sedang dijalankan dengan rancaknya. Kami rakamkan suasana di perumahan Taman Desa Sri Qaseh ketika kapal terbang hendak berlepas. Panoramanya yang diambil daripada laluan jejantas memang sungguh memikat hati kami....

Pemandangan yang indah dan tenang.....

Pemandangan kapal terbang yang baru hendak berlepas. Kira ok la juga bunyinya ... tak de la terlalu kuat sangat bunyinya . Terasa macam berada di airport la pulak... heee3x

Suasana Perumahan Taman Desa Sri Qaseh........

Suasana Perumahan Taman Desa Sri Qaseh........

Suasana Perumahan Taman Desa Sri Qaseh........

Kerja-kerja pemasangan lapik aluminium giat dijalankan supaya rumah tidak panas ketika tengahari. Selepas ini barulah disusun genting bumbungnya. Satu lagi kualiti kerja yang kami suka kerana tidak semua rumah dilapik aluminium di bahagian bumbung. Barulah kami rasa berbaloi-baloi membeli rumah di Taman Desa Sri Qaseh ini.

Bergambar kenang-kenangan di sebalik projek Taman Desa Sri Qaseh di atas jejantas.




4 ulasan:

  1. ni mesti x sabaq nk masuk rumah baru kan ? nnati kenduri masuk rumah jgn lupa jemput taw

    BalasPadam
  2. suker dengan progress DSQ.. alhamdulillah!!

    BalasPadam
  3. Ochai...syukur... dulu masa nak beli time tu kawasan lapang je lagi... hati tu ada la risau jugak sebab pemaju tu baru tapi semuanya alhamdulillah... apa yg pemaju tu cakap dgn saya awal2 dia kotakan...

    Khairul... nanti kalau hang ada buat show kat putrajaya atau sekitar selangor leh singgah... insyallah aku turun autoshow hang.

    BalasPadam
  4. salam...abg blh tmpg tnye x...rumah kat desa sri qaseh ni ada ksg lg ke???

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini