Isnin, 12 September 2011

Volkswagen Das Auto Show

Volkswagen. Das Auto. Itulah yang menjadi hala tuju kami dihujung minggu. Sambil bersiar bersama keluarga kami kongsikan apa yang ada di sana untuk tatapan semua.

Hujan-hujan pun sanggup beratur panjang pakai payung.

Di hadapan pintu masuk. Punya la ramai orang datang.

Di hadapan kaunter pendaftaran untuk masuk ke galeri.

Sambil menunggu giliran kami dihiburkan oleh krew-krew radio hit fm
Setelah mendaftar tangan kami kena cop volkswagen la pulak.

Gelagat krew hit fm menghiburkan pengunjung yang datang. Anak-anak kami juga dapat cenderahati dari krew hit fm.

Pintu masuk yang sesak.

Main game sambil menunggu giliran sebelum memasuki ruang tayangan.

Main game sambil menunggu giliran sebelum memasuki ruang tayangan.

Ruangan menunggu di dalam yang disediakan air untuk pengunjung.

Gerai cenderahati yang di serbu pengunjung.

video
Orang ramai yang mula memasuki bilik tayangan.
Mula memasuki ruangan bilik tayangan skren 360 darjah yang seperti kubah.


video



video
Tayangan yang diselang-seli dengan pertunjukkan kereta keluaran volkswagen.

Di galeri pameran kereta volkswagen.......












Punya la ramai pengunjung di dalam galeri pameran.

Sekali kami keluar untuk balik rupanya beratur lagi panjang. Mahu cecah 300meter jauhnya.

Agaknya kalau kami sampai waktu ni sure kami pulang sahaja. Itulah catatan kami untuk kunjungan ke pelancaran model-model kenderaan keluaran volkswagen pada kali ini.

3 ulasan:

  1. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    BalasPadam
  2. tu la pasal... Tapi memang best... Aku nak uploadkan video masa tayangan skren 360 darjah macam kubah tu tapi network lembab sampai skrg tak habis2 lagi... huuu3x

    #khairul- aku bukak blog kau kan pun selalu terputus-putus. Dari semalam sampai ke ptg ni pun sama... network lembab kat sini.

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini